FlePsy Chatten er en anonym og taushetsbelagt chattetjeneste av flerkulturelle for flerkulturelle.

Er du mellom 13 og 36 år, og ønsker å ha noen å snakke med som virkelig forstår deg? Da er denne anonyme chatten for deg. Her kan du snakke med en av våre frivillige med flerkulturell bakgrunn og solid kulturell kompetanse.

For å komme inn i chatten klikk på chat ikonet nede i høyre hjørne.

Åpningstider:

Onsdager:
18 – 21

Viktig informasjon:

Taushetsplikt:

Vi har taushetsplikt. Det vil si at vi ikke kan fortelle videre det du har fortalt eller spurt om. Men Norges lover sier at dersom det du forteller om situasjonen din gjør at vi blir bekymret for liv og helse, så har vi plikt til å melde ifra om det.

Du er anonym når du bruker denne tjenesten.

Personopplysningsloven stiller krav til at det må innhentes spesiell tillatelse til å lagre personopplysninger, og FlePsy er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av dem.

IP-adresser vil bli hentet inn i starten av chatten og bli lagret hos vår leverandør som er eDialog24. Grunnen til dette er at vi må følge helsepersonelloven og har derfor avvergelsesplikt hvis det er fare for liv og helse. I en slik situasjon må vi kunne gi IP adressen videre til politiet.

Det vil ikke bli samlet inn andre personopplysninger. Det er viktig at ikke du skriver inn personopplysninger i chatten, fordi denne chattetjenesten er anonym. Chatten vil lagres i en uke for kvalitetssikring. Har du spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss på kontakt@flepsy.no